Hoe denk jij over (13)_edited.png

Over WIJschool

Alliantie WIJschool is onderdeel van de Stichting Maatschappelijke Alliantie. De Maatschappelijke Alliantie bouwt aan publiek-private allianties voor complexe maatschappelijke vraagstukken waar collectieve kracht nodig is.

In de Alliantie WIJschool bundelen onderwijsexperts, waaronder schoolleiders, docenten, onderzoekers en praktijkbegeleiders, hun krachten om sociale vraagstukken zoals verharding en polarisatie aan te pakken. Als één team combineren we onderzoek, praktijkervaring en technologie om praktische tools te ontwikkelen die aansluiten op de behoeften van het onderwijs.

De Maatschappelijke Alliantie gelooft dat slimmer samenwerken deze complexe uitdagingen effectiever en duurzamer kan oplossen. Als onafhankelijke stichting initieert de Maatschappelijke Alliantie publiek-private samenwerkingen, waarbij zij samen met de doelgroep werkt aan innovatieve, schaalbare oplossingen en aanbevelingen voor systeemverandering.

Hayde Zarkeshan

Directeur Maatschappelijke

Alliantie

De Maatschappelijk Alliantie zorgt er met de WIJschool voor dat de complexe leefwereld van jongeren wordt gezien en begrepen in het onderwijs. Dankzij onze expertise begrijpen we wat er gebeurt in de samenleving en wat nu ook in de schoolomgeving plaatsvindt. De vraag is: hoe kunnen we leerkrachten en mentoren ondersteunen en ontzorgen, zodat zij hun pedagogische rol hierin kunnen oppakken? Daarom heeft de Maatschappelijke Alliantie de WIJschool opgericht.’’

Het team

WIJschool groeit!

Kom jij ons team versterken?

Backoffice Medewerker

Als Backoffice Medewerker bij WIJschool in Amsterdam speel je een cruciale rol in het soepel laten verlopen van onze administratieve processen. In deze parttime functie ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, het verwerken van HR-gerelateerde taken zoals salarisuitbetalingen, en het onderhouden van contacten met zowel ons administratiekantoor als onze klanten. Klik hieronder om de vacature te bekijken en wordt onderdeel van ons team!

Junior UX/UI designer

Als Junior UX/UI Ontwerper bieden we design studenten een unieke kans om directe ervaring op te doen in praktijk. In deze rol werk je met tools zoals Figma en MUI design componenten om gebruiksvriendelijke interfaces te ontwikkelen. Je helpt bij het analyseren van gebruikersbehoeften en het verfijnen van ontwerpen op basis van feedback. Deze rol is partime en dus perfect te combineren met jouw studie. Klik hieronder om de vacature te bekijken en wordt onderdeel van ons team!

Open solicitaite

Bij WIJschool zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde individuen die geloven in onze missie en denken een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan ons team. Als jij enthousiast bent over het verbeteren van de onderwijservaring en je vaardigheden en ervaringen hebt die onze doelen kunnen ondersteunen, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen. Ook als er momenteel geen specifieke vacature beschikbaar is die bij je past, waarderen we open sollicitaties. Deel je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt hoe jij denkt bij te kunnen dragen aan WIJschool. Samen kunnen we het verschil maken in het onderwijs!