top of page

Elke leerling is uniek
We werken met jullie samen aan hun ontwikkeling

Met onze doelgerichte ondersteuning van de WIJcoach plus ons innovatieve systeem Indicator helpen we mee aan het ontwikkelen van een positieve en inclusieve leeromgeving, waar elk individu kan groeien.

Titel.png

Jongeren hebben hele individuele kenmerken en scholen willen zich richten op deze diversiteit. Met het WIJschool programma helpen we jullie om ervoor te zorgen dat geslacht, cultuur, religie, etniciteit, seksuele geaardheid of socio-economische status geen belemmering vormt voor jongeren om hun volledig leerpotentieel te bereiken.

Samen leren,
organisch groeien,
elke leerling laten bloeien

Hoe denk jij over (11).png

'Stap voor stap' groeien met onze ondersteuning

Het WIJschool programma is geen project of training. Het is een duurzaam programma en doorlopend leer- en ontwikkelproces, langdurig begeleid door de WIJcoach. We beginnen klein, met enkele docenten, en laten deze kern organisch ‘stap voor stap’ groeien.

Burgerschap 'nieuwe stijl'

Indicator

Op maat gemaakt lesmateriaal

WIJcoach

Naast de ondersteuning van de WIJcoach, biedt de WIJschool een innovatief systeem waarmee we de ontwikkeling van klassen in kaart brengen en op maat gemaakt lesmateriaal tot op klassen- en individueel niveau mogelijk maken. Lesmateriaal dat veelal gaat over socialisatie van jongeren en persoonsvorming. De WIJschool wordt beschouwd als 'burgerschap nieuwe stijl', geïntegreerd in het brede pedagogische klimaat. Een bijkomend voordeel is dat de school hiermee direct voldoet aan de burgerschapsopdracht van de inspectie.

bottom of page